ARTisBOOKshop

GESCHENK KUNSTENAARSBOEK: BOEK XIII

Pelsterstraat 27-29
9711 KH , Groningen

In opdracht van stichting ARTisBOOK heeft kunstenaar Jan van der Til het geschenk gemaakt voor de Week van het KunstenaarsBoek: Boek XIII. Dit is een bijzonder kunstenaarsboek, in een oplage van 1000 exemplaren. Het beeldmerk van de Week van het KunstenaarsBoek, ontworpen door Pieter Augustijn, is het uitgangspunt voor het ontwerp van Van der Til.

Bij aankoop van een kunstenaarsboek krijgt u Boek XIII cadeau. Het geschenk is ook los te koop voor 4 euro per stuk. De nummers 1 t/m 10, de 10-tallen, 100-tallen en nummer 1000 zijn een speciale sponsoreditie. Deze verzamelexemplaren zijn gesigneerd door Jan van der Til. Met de aankoop hiervan sponsort u de Week van het Kunstenaarsboek (50 euro voor de nummer 1 en nummer 1000 en 25 euro voor de nummers 2 t/m 9, de 10-tallen en de 100-tallen).

Boek XIII wordt gedurende de WKB18 gratis verstrekt bij aankoop van een kunstenaarsboek. Alle exemplaren zijn genummerd. De sponsoreditie is exclusief verkrijgbaar bij de ARTisBOOKshop (Antiquariaat Berger & Vries) of op bestelling bij stichting ARTisBOOK: info@artisbook.nl.

Error: Embedded data could not be displayed.