INFORMATIE­
CENTRUM WKB18

Tijdens de WKB18 zijn er twee informatiecentra: de ARTisBOOKshop en Academie Minerva locatie Praediniussingel.

Een bladzijde omslaan 
collector's item

Op vertoon van de envelop (voor slechts €2,-) kun je, verder helemaal gratis een bijna drie-en-een-halve meter lang kunstenaarsboek bij elkaar sparen. Een kunstenaarsboek over kunstenaarsboeken door Kie Ellens.

Een prachtig overzicht van de oneindige mogelijkheden. Op vrijwel alle locaties van de Week van het KunstenaarsBoek 2018 liggen losse pagina's en full color afbeeldingen voor je klaar. Met deze afbeeldingen, die stickers zijn, kun je alle pagina's met elkaar verbinden. Bezoek je niet alle locaties? Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober kun je ontbrekende pagina's verzamelen bij de ARTisBOOKshop.

 

 

 
 
 

ARTisBOOKSHOP

Antiquariaat Berger & De Vries

aan de Pelsterstraat 27-29 is de hele week ARTisBOOKshop:  hét informatiepunt en de boekwinkel van de WKB18. Hier vindt u alle informatie over het programma en de locaties van WKB18. 

Naast boeken van de deelnemende kunstenaars verkoopt ARTisBOOKshop antiquarische kunstenaarsboeken en uitgaven van diverse andere kunstenaars en uitgevers. Ook de speciale edities van WKB18 zijn hier verkrijgbaar.

Het Kunstenaarsboekenweekgeschenk

BOEK XIII van Jan van der Til

krijgt u cadeau bij aankoop van een kunstenaarsboek. Er is ook een  sponsoredities. 

 Zie ook artisbookshop.com

Openingstijden ARTisBOOKshop:

di t/m za 10.00 – 18.00 uur
zo en ma 13.00  – 18.00 uur
donderdag tot 20.00 uur
deels rolstoeltoegankelijk

Academie Minerva

aan de Praediniussingel 59, Groningen is ook informatiecentrum van WKB18, geopend van maandag t/m vrijdag van 11.00 – 16.00. Studenten informeren u over alle activiteiten en leiden u desgewenst rond in de exposities van Fluxus, Riso en ander drukwerk.

© foto: Henk Woudsma